Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κυκλοφόρησε Το Apple TV 6.0 Με iTunes Radio

Apple TV 6.0

Επειδή η κυκλοφορία του iOS 7 και δύο νέων iPhone δεν ήταν λίγα για μία εβδομάδα, η Apple κυκλοφόρησε και το Apple TV 6.0, μια σημαντική ενημέρωση λογισμικού για τη μικρή συσκευή τηλεόρασης της.

Η νέα έκδοση λογισμικού του Apple TV βελτιώνει τις cloud υπηρεσίες της συσκευής, ενώ φέρνει και το ράδιο στην τηλεόραση μέσω του iTunes Radio που έγινε διαθέσιμο μέσω του iOS 7. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο στο iCloud αντικαθιστούν το Photo Stream, ενσωματώθηκε το iTunes Music Store για αγορά μουσικής από τη τηλεόραση και μία νέα λειτουργία για αίθουσες συνεδριάσεων είναι επίσης διαθέσιμη. Αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον δεν υπάρχουν.

Τέλος, υπάρχει και το AirPlay from iCloud. Αυτό είναι το αντίστοιχο χαρακτηριστικό του Google Chromecast το οποίο το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις και μέσω της iOS συσκευής σου ‘λες’ στο Apple TV ποια ταινία/σειρά θες να παίξει. Αυτό τη βρίσκει στο iTunes και κάνει streaming κατευθείαν από τους servers της Apple. Απαιτείται iOS 7 και αγορά της ταινίας.

Μπορείς να κάνεις ενημέρωση στο Apple TV 6.0 από τις ρυθμίσεις της συσκευής.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: