Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο Πρώτος Κλώνος Του Apple Watch Κοστίζει Μόλις €24

Μπορεί η Apple να έχει απλά ανακοινώσει το Apple Watch και να μην το έχει κυκλοφορήσει ακόμα, όμως η Hyperdon ετοίμασε ήδη τον κλώνο του. Η Hyperdon εννοείται ότι πρόκειται για μια κινέζικη κατασκευάστρια εταιρία και κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα επάνω της αφού στην έκθεση CES 2015 στις ΗΠΑ παρουσίασε τον κλώνο του διάσημου ρολογιού.

Το ρολόι της Hyperdon ονομάζεται A8. Είναι μια πιστή αντιγραφή του Apple Watch με ίδιο design και ίδια εικονίδια στο μενού. Μπορεί να συνδεθεί σε iPhone (ή Android) και να διαχειριστεί τη μουσική, να ειδοποιήσει για τις νέες γνωστοποιήσεις (συμπεριλαμβανομένων και των τρίτων εφαρμογών) και ενσωματώνει επίσης βηματόμετρο, χρονόμετρο, ξυπνητήρι και μια λειτουργία που λέγεται «Anti lost».

Μια ενσωματωμένη μπαταρία κρατάει το A8 στη ζωή για 180 ώρες, δηλαδή περίπου μια εβδομάδα. Η φόρτισή της γίνεται μέσω USB καλωδίου.

Η Hyperdon δεν έμεινε μόνο στη παρουσίαση του κλώνου. Όσοι ήταν εκείνες τις ημέρες στην έκθεση CES 2015 μπορούσαν να αποκτήσουν ένα δικό τους A8 με μόλις $27/€24! Είναι φυσικό η ποιότητα του A8 να μη πλησιάζει ούτε κατά διάνοια αυτή του ‘αυθεντικού’ Watch αλλά για περίπου €20 δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: