Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Archos Παρουσιάζει Μικροσκοπικό Windows 10 PC Με Κόστος €89

Αν και ελάχιστοι έχουν αγοράσει ένα PC-on-a-stick, οι εταιρίες πιστεύουν ότι στο μέλλον θα έχουν μεγάλη απήχηση και ήδη η μία μετά την άλλη ανακοινώνει το δικό της. Η Archos μετά την Asus και τη Lenovo παρουσίασε τη δική της πρόταση, δηλαδή ένα φθηνό PC-on-a-stick με Windows 10.

Η Archos, όπως και η Lenovo, ακολούθησε τη σχεδιαστική γραμμή που παρουσίασε η Intel. Το PC Stick χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Intel Atom Z3735F ο οποίος ενσωματώνει τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 1.3GHz και συνοδεύεται από 2GB μνήμη RAM και 32GB χωρητικότητα. Για περισσότερη μνήμη μπορείτε είτε να τοποθετήσετε μια microSD κάρτα είτε έναν εξωτερικό δίσκο στη USB θύρα του. Για συνδεσιμότητα δεν λείπουν τα Bluetooth 4.0 και 802.11bgn WiFi.

Το PC της Archos είναι πραγματικά μικρό και θα μπορέσετε άνετα να το βάλετε στη τσέπη σας για μεταφορά του. Κοστίζει μόλις $99 (δηλαδή €89) και θα έρθει με τα Windows 10 προ-εγκατεστημένα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: