Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ask Ziggy, Το Siri Του Windows Phone

Ποιος είπε ότι το Siri είναι μόνο για τα iPhone; Ο Shai Leib (ο προγραμματιστής της εφαρμογής) ανέπτυξε ένα πρόγραμμα για το Windows Phone, το Ask Ziggy, και στο οποίο “μετέφερε” κάποιες από τις λειτουργίες του Siri στο Ziggy. Για παράδειγμα, μπορούμε να ενημερώσουμε το status μας στο Facebook και στο Twitter, να τηλεφωνήσουμε ή να στείλουμε μήνυμα σε κάποιον ή να το ρωτήσουμε κάτι (πχ Who is the tallest person?).

Σύμφωνα με τον Leib, η εφαρμογή του μετατρέπει την ανθρώπινη φωνή σε κείμενο και στη συνέχεια το κείμενο αυτό αναλύεται σε διάφορα μέρη ώστε να εντοπιστούν οι εντολές και να πραγματοποιηθούν οι αντίστοιχες ενέργειες στο κινητό.

Το καλύτερο από όλα στην εφαρμογή είναι ότι προσφέρεται εντελώς δωρεάν και δεν έχει διαφημίσεις μέσα. Προς το παρών υπάρχουν μερικά προβληματάκια, όπως ότι δεν καταλαβαίνει μερικές φορές τι λέμε και δεν αναγνωρίζει πότε σταματήσαμε να μιλάμε. Βέβαια, όπως είναι προφανές δεν ξέρει και ελληνικά.
Μπορείς να το βρεις εδώ ή/και στο Marketplace του WP κινητού σου. Αξίζει να το δοκιμάσεις.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=facRa8frDT0?hd=1&w=620&h=345]

Πηγές: Geeknews & Marketplace

Μοιράσου το με τους φίλους σου: