Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Asus Pen Stick: Το Μικρό PC Stick Με Windows 10

Τα μικρά PC με μορφή stick έχουν αρχίσει και γίνονται της μόδας, οπότε η Asus παρουσίασε τη δική της εκδοχή ενός PC-on-a-stick που ονομάζεται Asus Pen Stick. Η συσκευή παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Computex στην Ταϊβάν όπου είδαμε και το υβριδικό Asus Transformer Book T100HA με Windows 10 και 14 ώρες αυτονομίας και το Intel Thunderbolt 3 με USB-C connector.

Το Asus Pen Stick τροφοδοτείται από έναν Cherry Trailer επεξεργαστή της Intel ο οποίος μπορεί να μην είναι ισχυρός, όμως για ένα PC stick που κάνει μόνο τα βασικά δεν είναι κακή επιλογή. Έχει 2GB RAM, 32GB χωρητικότητα, υποδοχή για microSD κάρτες, δύο USB θύρες, μία microUSB 2.0 θύρα και θύρα ακουστικών που επιτρέπει τη σύνδεση ακουστικών με μικρόφωνο. Για συνδεσιμότητα υπάρχουν τα κλασικά Bluetooth 4.0 και Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Το νέο PC της Asus θυμίζει ένα μεγάλο USB stick αλλά στη πραγματικότητα είναι ένας άκρως φορητός υπολογιστής που μόλις συνθεθεί σε ένα monitor είναι έτοιμος για χρήση. Θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2015 με τη τιμή γύρω στα $150. Φυσικά τότε θα κυκλοφορήσει με Windows 10.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: