Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Asus Robin Θα Είναι Το Οικονομικότερο Smartwatch Με Android Wear

LG G Watch

Στο συνέδριο προγραμματιστών Google I/O 2014 είδαμε τα πρώτα smartwatches με Android Wear, και μάλιστα τα LG G Watch και Samsung Gear Live κυκλοφόρησαν εκείνες τις ημέρες στις πρώτες χώρες. Η τιμή των ρολογιών κυμαίνεται στα $200, μια τιμή που θεωρείται ανταγωνιστική σε αυτή τη κατηγορία προϊόντων, αλλά η Asus θέλει να κάνει την έκπληξη με το δικό της smartwatch.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αξιόπιστο ειδησιογραφικό site TechCrunch του εξωτερικού, το ρολόι με κωδική ονομασία Asus Robin πρόκειται να είναι το οικονομικότερο με Android Wear λειτουργικό σύστημα. Η τιμή του θα κυμαίνεται γύρω στα $99 και $149 αλλά όπως έχουμε δει στο παρελθόν, η Asus παράγει οικονομικά και συνάμα αξιόπιστα προϊόντα που αξίζει η αγορά τους γιατί έχει κάνει δουλειά. Έτσι και στη περίπτωση του Robin, πέρα από το λογισμικό που παρέχει η Google, η Asus ίσως ενσωματώσει και δικό της ώστε να κάνει ακόμα πιο εύχρηστο το ρολόι. Αυτό το λογισμικό θα περιλαμβάνει χειρονομίες οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις θα αντικαθιστούν τα συνηθισμένα taps και swipes ώστε να γίνονται κάποια πράγματα γρηγότερα.

Η συσκευή θα ενσωματώνει μια AMOLED οθόνη και θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο, πιθανόν στην έκθεση IFA στο Βερολίνο μαζί με το Galaxy Note 4 της Samsung.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: