Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Asus Taichi, Tablet Και Notebook Σε Μία Συσκευή [Computex 2012]

Η Asus έκανε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις εκεί στην Computex – ένα υβριδικό tablet/notebook με Windows 8 και δύο οθόνες!

Το όνομά του είναι Asus Taichi και έχει δύο οθόνες. Όταν ο χρήστης το χρησιμοποιεί σαν laptop έχει ένα πλήρες φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και trackpad για το ποντίκι, ενώ άμα το θέλει σαν tablet απλά κλείνει την οθόνη. Και οι δύο οθόνες μπορούν να δείξουν το ίδιο πρόγραμμα, αλλά υπάρχει επιλογή για προβολή ενός δεύτερου προγράμματος σε μία άλλη οθόνη.

Κατά τ’ άλλα, το Taichi δεν διαφέρει σε κάτι άλλο στα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Υπάρχει σε δύο εκδόσεις των 13.3” και 11.6”, αλλά και τα δυο τους έχουν SSD δίσκο, επεξεργαστή Intel Core i7 Ivy Bridge, 4GB RAM, 5 MP κάμερα, HD webcam και NFC. Τρέχει τα νέα Windows 8 και υπάρχει δυνατότητα για δωρεάν χρήση του Bluestacks για τρέξιμο Android εφαρμογών για 6 μήνες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 8
Οθόνη: 13.3” / 11.6” Super IPS+ Full HD
Επεξεργαστής: Intel Core i7 Ivy Bridge
Μνήμη RAM: 4GB
Κάμερα: 5 Megapixel
Εμπρόσθια κάμερα: HD
Αποθηκευτικός χώρος: Άγνωστο
Λοιπά: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth, microDisplayPort, 2x USB 3.0, NFC, Τρέχει εφαρμογές Android με το Bluestacks emulator
Μπαταρία: Άγνωστο
Βάρος: 1.1 κιλά

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=3DNQc9rgV9A&w=580&h=326]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: