[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Η Asus Θέλει Να Εξαγοράσει Την HTC

Η HTC Θα Παρουσιάσει Τα HTC One E9 Και M9 Plus Σύντομα

HTC One M9 hands-on

Η αποτυχία της HTC να πείσει τον κόσμο να αγοράσει τα προϊόντα της έχει τεράστιο αντίκτυπο τις μετοχές της οι οποίες κάθε μέρα χάνουν αξία. Πληροφοριακά, η τιμή της μετοχής της HTC έχει φτάσει στα επίπεδα που ήταν το 2005 και η σειρά One που συνεχώς αυξάνεται δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να βοηθήσει την ιστορική, ετοιμοθάνατη, κατασκευάστρια.

Η HTC με άλλα λόγια είναι στα χειρότερα της και η Asustek Computer (Asus) θέλει να αρπάξει αυτή την ευκαιρία. Ο οικονομικός διευθυντής της Asustek, David Chang, μιλώντας στο Reuters αποκάλυψε ότι η εταιρία του ενδιαφέρεται για την εξαγορά της HTC αλλά δεν έχουν πολλές ελπίδες ακόμη. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ο πρόεδρός μας συζητάει το θέμα ενδοεταιρικά. Ακόμη οι πιθανότητες μίας εξαγοράς δεν είναι πολύ μεγάλες καθώς η Asustek είναι μία εταιρεία που έχει βασισθεί στην οργανική ανάπτυξη».

Η HTC θα παίξει το τελευταίο της χαρτί το ερχόμενο Φθινόπωρο, όταν και θα ανακοινώσει τη νέα της ναυαρχίδα με σκοπό να αυξήσει την αξία της μετοχής της και τα κέρδη της. Η HTC για να πετύχει θα πρέπει να φτιάξει ένα νέο smartphone με ξεχωριστό σχεδιασμό από αυτό της σειράς One, να βάλει τα καλύτερα chips, να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το λογισμικό της και να το κοστολογήσει φθηνότερα από τον ανταγωνισμό. Το σημαντικότερο όμως είναι η διαφήμιση του προϊόντος και η HTC έχει αποδείξει ότι τα πάει χάλια σε αυτό το κομμάτι, με τη μία διαφήμιση χειρότερη από την άλλη. Με νέα CEO και νέο βιομηχανικό σχεδιαστή θα καταφέρουν να προσφέρουν αυτά που ζητάει ο κόσμος;

Ενημέρωση:

Η HTC διέψευσε τις φήμες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.