Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Asus Transformer Book Trio: Android Tablet Που Γίνεται Windows 8 Laptop Και Desktop

Asus Transformer Book Trio

Μία νέα όλα-σε-ένα υβριδική συσκευή ανακοίνωσε η Asus στο Computex 2013 που λειτουργεί σαν tablet με Android και όταν συνδεθεί με τη βάση γίνεται Windows 8 tablet. Για να το πετύχει αυτό έχει εξοπλιστεί με δύο επεξεργαστές. Για τα Windows έχει τον 4ης γενιάς Intel Core i7 U4500 και για το Android τον Intel Atom 2580.

Σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε IPS 1080p 11,6-ιντσών οθόνη, 750GB σκληρό δίσκο και 64GB flash μνήμη, και δύο μπαταρίες, μία επάνω στο tablet και μία στο πληκτρολόγιο-βάση.

Για χρήση σαν σταθερό υπολογιστή ακόμα δεν γνωρίζουμε ακριβώς σε τι διαφέρει από τη χρήση σαν laptop. Πάντως δεν θα αργήσουμε να μάθουμε, καθώς κυκλοφορεί μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους με άγνωστη τιμή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: