Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

ASUS VivoWatch: Ένα Smartwatch Με Αυτονομία 10 Ημερών

Η ASUS αποφάσισε με το νέο smartwatch ASUS VivoWatch να επιτεθεί στα αντίστοιχα Pebble. Το VivoWatch έχει ένα ελκυστικό, μινιμαλιστικό, σώμα και στόχος του είναι να βοηθήσει όσους θέλουν μια συσκευή που θα τη χρησιμοποιούν τόσο για γυμναστική όσο και στη καθημερινή τους ζωή.

Το ASUS VivoWatch είναι ένα ρολόι με ενσωματωμένο αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών και μπορεί επίσης να καταγράψει διάφορες πληροφορίες για τη φυσική κατάσταση του χρήστη, όπως και στοιχεία για τον ύπνο του. Είναι ακόμη ανθεκτικό σε σκόνη και νερό (με τη κλασική πιστοποίηση IP67), για να ακολουθάει τον χρήστη και στη θάλασσα ή/και τη πισίνα.

Το ρολόι έχει μια ασπρόμαυρη οθόνη και χρησιμοποιεί ένα λειτουργικό της εταιρίας. Αυτά τα δύο βοηθάνε την μπαταρία να παρέχει ζωή στο VivoWatch για έως 10 ημέρες, ξεπερνώντας ακόμα και το Pebble smartwatch που υπερηφανεύεται για αυτή. Κάτω από την οθόνη του υπάρχει μια πράσινη λωρίδα η οποία λογικά θα ειδοποιήσει τον χρήστη για κοινοποιήσεις για να μην χρειαστεί να ανοίξει η οθόνη.

Η ASUS θα παρουσιάσει επίσημα σε κοινό το νέο της δημιούργημα στην έκθεση Milan Design Week που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο. Για αυτό ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το κόστος του.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: