Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Avago Εξαγοράζει Τη Broadcom Για $37 Δις

Η Avago Technologies έκλεισε συμφωνία με την Broadcom εξασφαλίζοντας την εξαγορά της για $37 δισεκατομμύρια. Η Avago θα καταβάλει $17 εκατομμύρια σε μετρητά και άλλα $20 εκατομμύρια σε μετοχές.

Η Avago είναι μια κατασκευάστρια chips όπως η Broadcom και ειδικεύεται στη κατασκευή chips για ασύρματα δίκτυα. Με την εξαγορά της Broadcom θα βελτιωθεί και θα παράγει καλύτερα προϊόντα, ενώ παράλληλα θα μπορέσει να κατασκευάσει νέα chips για προϊόντα χαμηλής κατανάλωσης (Internet of Things).

Αυτή η συμφωνία είναι η μεγαλύτερη που έχει κλείσει ποτέ ο Hock Tan, ο Chief Executive Officer (CEO) της Avago. Ο άνθρωπος αυτός ανέλαβε την εταιρία πριν από εννιά χρόνια και κατάφερε να τη μετατρέψει από ένα μικρό κατασκευαστή ημιαγωγών σε μία εταιρεία $36 δισεκατομμυρίων μέσω εξαγορών. Πριν την εξαγορά της Broadcom το μεγαλύτερο ποσό που είχε δαπανήσει για εξαγορά εταιρείας ήταν $6,6 δισεκατομμύρια για την LSI Corp. μέσα στο 2014.

Η νέα εταιρία που θα δημιουργηθεί από την εξαγορά θα έχει ετήσια έσοδα $15 δισεκατομμυρίων και αξία $77 δισεκατομμυρίων. Οι μέτοχοι της Broadcom θα κατέχουν ποσοστό 32% στην νέα εταιρεία η οποία θα έχει κεντρικά γραφεία στη Σιγκαπούρη.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: