Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Basis Science: Google, Apple, Samsung Και Microsoft Θέλουν Το Πιο Εξελιγμένο Smartwatch

Η Basis Science είναι η εταιρία πίσω από το λεγόμενο ‘πιο εξελιγμένο smartwatch.’ Αν οι φήμες είναι σωστές, Google, Apple, Samsung και Microsoft θέλουν να την εξαγοράσουν! Η εταιρία σε σχόλιό της στις φήμες ούτε επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και αρνήθηκε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί καθώς είναι, όπως λένε, πολιτική τους να μην απαντούν σε φήμες.

Οι αναφορές ωστόσο λένε πως οι τέσσερις αυτές εταιρίες μάχονται για το ποια θα την αποκτήσει με λιγότερο από $100 εκατομμύρια. Η Basis Science έχει κατασκευάσει το smartwatch Health Tracker το οποίο ενσωματώνει πολλούς αισθητήρες ώστε να είναι ικανό να δείχνει στον χρήστη που το φοράει πληροφορίες όπως τη μέτρηση καρδιακών παλμών, θερμίδων, κίνησης, θερμοκρασία δέρματος και της εφίδρωσης.

Όλες οι εταιρίες αυτές σκοπεύουν να κατασκευάσουν το δικό τους ‘έξυπνο’ ρολόι για να συνοδεύει τις συσκευές τους, εκτός από την Samsung η οποία πουλάει το Gear στα $300 και ήδη έχει ετοιμάζει το Gear 2 με καλύτερο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά σχετικά με την υγεία. Το ρολόι της Apple πάντως θα είναι το πιο εντυπωσιακό, καθώς θα μπορεί να σου λέει πότε θα πάθεις… καρδιακή προσβολή! Περισσότερα για αυτό μπορείς να διαβάσεις εδώ. Αν έχουμε νεότερα για την Basis Science θα σας ενημερώσουμε ως συνήθως.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: