Το BBM Ήρθε Τελικά Στα Android Και iOS

Το BBM Ήρθε Τελικά Στα Android Και iOS

BBM for iOS

Μετά από εβδομάδες καθυστέρησης, η BlackBerry έφτασε στη τελική έκδοση το BBΜ για Android και iOS και το κυκλοφόρησε στα αντίστοιχα app store.

Το BBM για Android/iOS έχει προσαρμοστεί κατάλληλα και είναι ολόιδιο με την ‘αυθεντική’ έκδοση του BlackBerry 10 στο Z10 και άλλα smartphones της εταιρίας. Για αυτό όλα τα χαρακτηριστικά είναι κοινά και δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα από την έκδοση για τα BlackBerry.

Ο χρήστης έχει το δικό του PIN ώστε να μοιράζεται αυτό ο χρήστης και όχι το email ή τον αριθμό του κινητού του για να επικοινωνήσει με άλλον μέσω BBM (για περισσότερη ασφάλεια), μπορείς να έχεις την δική σου εικόνα προφίλ, να δημοσιεύεις posts, να δημιουργείς ομάδες έως 30 άτομα με δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων, και φυσικά το chat της υπηρεσίας δείχνει αν είναι διαβασμένο το μήνυμα και αν παραδόθηκε.

Μπορείς να το κατεβάσεις για Android από εδώ και για iOS από εδώ. Να ξέρεις όμως για να μην υπάρχει πρόβλημα στους servers, η BlackBerry ζητά το email σου μόλις ανοίξεις την εφαρμογή και αργότερα θα σου έρθει email για να προχωρήσεις στην εφαρμογή. Οπότε υπομονή ξανά…

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.