Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το BBM Ήρθε Τελικά Στα Android Και iOS

BBM for iOS

Μετά από εβδομάδες καθυστέρησης, η BlackBerry έφτασε στη τελική έκδοση το BBΜ για Android και iOS και το κυκλοφόρησε στα αντίστοιχα app store.

Το BBM για Android/iOS έχει προσαρμοστεί κατάλληλα και είναι ολόιδιο με την ‘αυθεντική’ έκδοση του BlackBerry 10 στο Z10 και άλλα smartphones της εταιρίας. Για αυτό όλα τα χαρακτηριστικά είναι κοινά και δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα από την έκδοση για τα BlackBerry.

Ο χρήστης έχει το δικό του PIN ώστε να μοιράζεται αυτό ο χρήστης και όχι το email ή τον αριθμό του κινητού του για να επικοινωνήσει με άλλον μέσω BBM (για περισσότερη ασφάλεια), μπορείς να έχεις την δική σου εικόνα προφίλ, να δημοσιεύεις posts, να δημιουργείς ομάδες έως 30 άτομα με δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων, και φυσικά το chat της υπηρεσίας δείχνει αν είναι διαβασμένο το μήνυμα και αν παραδόθηκε.

Μπορείς να το κατεβάσεις για Android από εδώ και για iOS από εδώ. Να ξέρεις όμως για να μην υπάρχει πρόβλημα στους servers, η BlackBerry ζητά το email σου μόλις ανοίξεις την εφαρμογή και αργότερα θα σου έρθει email για να προχωρήσεις στην εφαρμογή. Οπότε υπομονή ξανά…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: