Το BlackBerry BBM Έρχεται Σε Android Και iOS Τις Επόμενες Μέρες

Το BlackBerry BBM Έρχεται Σε Android Και iOS Τις Επόμενες Μέρες

BBM for All

Η BlackBerry ανακοίνωσε ότι το BBM, η αγαπημένη υπηρεσία μηνυμάτων των BlackBerry χρηστών, θα έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες για τους χρηστών Android και iOS συσκευών.

Για το Android θα πρέπει να τρέχεις την έκδοση 4.0 ή νεότερη και θα μπορείς να το κατεβάσεις από το Play Store την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, ενώ για το iOS θα μπορείς να το κατεβάσεις το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. Και οι δύο εκδόσεις είναι δωρεάν.

Το BlackBerry BBM για Android και iOS έχει τις ίδιες λειτουργίες με αυτό για BlackBerry. Δηλαδή ο χρήστης έχει το δικό του PIN ώστε να μοιράζεται αυτό ο χρήστης και όχι το email ή τον αριθμό του κινητού του για να επικοινωνήσει με άλλον μέσω BBM (για περισσότερη ασφάλεια), μπορείς να έχεις την δική σου εικόνα προφίλ, να δημοσιεύεις posts, να δημιουργείς ομάδες έως 30 άτομα με δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων, και φυσικά το chat της υπηρεσίας δείχνει αν είναι διαβασμένο το μήνυμα και αν παραδόθηκε.

Στο μέλλον η καναδέζικη εταιρία θα προσθέσει δυνατότητα πραγματοποιήσεις φωνητικών κλήσεων και τηλεδιάσκεψη. Μόλις κυκλοφορήσει θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.