Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το BlackBerry BBM Έρχεται Σε Android Και iOS Τις Επόμενες Μέρες

BBM for All

Η BlackBerry ανακοίνωσε ότι το BBM, η αγαπημένη υπηρεσία μηνυμάτων των BlackBerry χρηστών, θα έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες για τους χρηστών Android και iOS συσκευών.

Για το Android θα πρέπει να τρέχεις την έκδοση 4.0 ή νεότερη και θα μπορείς να το κατεβάσεις από το Play Store την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, ενώ για το iOS θα μπορείς να το κατεβάσεις το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. Και οι δύο εκδόσεις είναι δωρεάν.

Το BlackBerry BBM για Android και iOS έχει τις ίδιες λειτουργίες με αυτό για BlackBerry. Δηλαδή ο χρήστης έχει το δικό του PIN ώστε να μοιράζεται αυτό ο χρήστης και όχι το email ή τον αριθμό του κινητού του για να επικοινωνήσει με άλλον μέσω BBM (για περισσότερη ασφάλεια), μπορείς να έχεις την δική σου εικόνα προφίλ, να δημοσιεύεις posts, να δημιουργείς ομάδες έως 30 άτομα με δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων, και φυσικά το chat της υπηρεσίας δείχνει αν είναι διαβασμένο το μήνυμα και αν παραδόθηκε.

Στο μέλλον η καναδέζικη εταιρία θα προσθέσει δυνατότητα πραγματοποιήσεις φωνητικών κλήσεων και τηλεδιάσκεψη. Μόλις κυκλοφορήσει θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: