Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το BBM Θα Έρχεται Προ-εγκατεστημένο Σε Android Κινητά

BBM for All

Η BlackBerry πρόσφατα μπήκε στην αρένα των IM εφαρμογών για chat κυκλοφορώντας το BBM σε Android και iOS. Τώρα θέλει να ακουστεί ακόμα περισσότερο.

Η καναδέζικη κατασκευάστρια κινητών και ενός tablet συνεργάστηκε με άλλες κατασκευάστριες εταιρίες κινητών έτσι ώστε αυτές να ενσωματώσουν το BBM στα δικά τους smartphones με Android. Αυτό που σκοπεύει η εταιρία είναι να διαδώσει την υπηρεσία της στις αγορές της Αφρικής, της Ινδίας, της Ινδονησίας, της Λατινικής Αμερικής και της Μέσης Ανατολής. Είναι φανερό που δεν έχει επιλέξει χώρες όπου η χρήση του BBM είναι αμφιλεγόμενη και τα ακριβότερα smartphone πουλάνε περισσότερο σε σχέση με τις παραπάνω αγορές.

Κάποιες από τις πιο διάσημες κατασκευάστριες εταιρίες που συνεργάστηκαν περιλαμβάνουν τις Brightstar, Micromax, Spice και TiPhone, όμως υπάρχουν και άλλες στη λίστα. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι το BBM θα αφαιρεθεί από το Google Play Store. Οι συσκευές με προ-εγκατεστημένο το BBM θα αρχίσουν να πωλούνται από τον επόμενο μήνα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: