Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

BlackBerry 10: Τιμές, Βίντεο Με Φωνητικές Εντολές Και Σύγκριση Με iPhone 5

BlackBerry Z10 Voice Control

Πραγματικά, δεν χρειάζεται η RIM να παρουσιάσει το Z10. Όλα τα έχουμε μάθει από τώρα. Ακόμα αποκαλύφθηκε και η τιμή του και έγινε και σύγκριση με το iPhone 5! Επιπλέον, ο ίδιος τύπος που ανέβασε αυτό το βίντεο πριν μερικές μέρες ανέβασε και το παρακάτω που παρουσιάζει πως λειτουργούν οι φωνητικές εντολές στο BlackBerry 10. Όπως φαίνεται είναι πολύ καλό, και ακόμα δεν είναι στη τελική μορφή του λογισμικού του. Μετά από αυτό το βίντεο μπορείς να δεις τη προαναφερόμενη σύγκριση με το iPhone 5 της Apple. Για τέλος άφησα τις τιμές, καθώς ακούσαμε ότι η RIM θα λανσάρει το BlackBerry Z10 με τιμή $150 σε συμβόλαιο δύο χρόνων. Αν είναι σωστό αυτό, τότε θα κοστίζει κάπου στα $150, το οποίο είναι για αγορά κάπου στα €600 εδώ πέρα χωρίς συμβόλαιο (ευχάριστο αν λάβουμε υπ’ όψη ότι οι άλλες ναυαρχίδες κοστίζουν από €650 με €730)!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Nfql9JuWvfw&w=640&h=360]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=UK0hWJEr874&w=640&h=360]

Πηγές: 1, 2, 3

Μοιράσου το με τους φίλους σου: