Κυκλοφόρησε Το BlackBerry 10.2.1 Για Να Κάνεις Περισσότερα, Ευκολότερα

Κυκλοφόρησε Το BlackBerry 10.2.1 Για Να Κάνεις Περισσότερα, Ευκολότερα

Είναι σχεδόν ένας χρόνος μετά το λανσάρισμα του BlackBerry 10 και ενώ έχουν γίνει τόσα στην BlackBerry αυτό το διάστημα, η εταιρία κυκλοφόρησε το BlackBerry 10.2.1. Αυτή η ενημέρωση, όπως λένε οι Καναδέζοι, σου επιτρέπει να κάνεις περισσότερα πράγματα, ευκολότερα.

Το 10.2.1 φέρνει νέα οθόνη κλήσης, καλύτερη διαχείριση των ειδοποιήσεων στο BlackBerry Hub, βελτίωση στην αυτονομία και την παρακολούθηση της μπαταρίας, επιλογή για offline διάβασμα μέσα στον browser, αυτόματη ενημέρωση λογισμικού (αν το κινητό είναι συνδεδεμένο στο WiFi), βελτιώσεις στο λογισμικό για επιχειρήσεις, και υποστήριξη για ομαδικά μηνύματα SMS ή email. Η οθόνη κλειδώματος αναβαθμίστηκε και αυτή για να έχει νέο σύστημα κλειδώματος με εικόνα και actionable ειδοποιήσεις. Οι χρήστες των BlackBerry Q5, Q10 και Z30 επίσης θα επωφελειθούν από το update αφού ενεργοποιεί το FM ραδιόφωνο.

Η BlackBerry λέει πως σε όλο το κόσμο τα BlackBerry 10 smartphones θα λάβουν αυτή την ενημέρωση σήμερα αλλά ακόμα είναι θέμα των παρόχων για το πότε θα λάβουν οι τελικοί χρήστες την ενημέρωση στο BlackBerry 10.2.1. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα το λάβουν οι χρήστες, αν και αναφορές από την Αμερική, συγκεκριμένα από συνδρομητές της Verizon, λένε ότι έφτασε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.