Το BlackBerry 9720 Είναι Το Τελευταίο Με BlackBerry 7

Το BlackBerry 9720 Είναι Το Τελευταίο Με BlackBerry 7

BlackBerry 9720

Όταν η BlackBerry βγήκε και ανακοίνωσε πριν από καιρό το BlackBerry 9720 αναρωτιόμασταν αν η πλατφόρμα BlackBerry 7 θα είχε συνέχεια. Η εταιρία τώρα απάντησε.

Το BlackBerry 9720 είναι επισήμως το τελευταίο κινητό της καναδέζικης εταιρίας που χρησιμοποιεί το BlackBerry 7 σαν λειτουργικό του, και δεν θα υπάρξει κανένα άλλο με BB7 στο μέλλον. Τα νέα προέρχονται από τον BlackBerry VP of Developer μιλώντας με το blog N4BB.

Το 9720 έχει οθόνη 2,8-ιντσών ανάλυσης 480 x 360-pixels, QWERTY πληκτρολόγιο κάτω από την οθόνη, μονοπύρηνο επεξεργαστή στα 806MHz με 512MB μνήμη RAM, 5-megapixel κάμερα, 1,450 mAh μπαταρία και υποδοχή για κάρτες microSD.

Η εταιρία τώρα επικεντρώνεται στον τομέα των επιχειρηματιών και των εταιριών και σιγά-σιγά αποχωρεί από την καταναλωτική αγορά, όπως ανακοίνωσε. Έχει ήδη χάσει πολλά εκατομμύρια δολάρια, θα έχει λειτουργικές ζημιές μεταξύ 930 και 960 εκατομμυρίων δολαρίων, προχωράει σε απολύσεις εργατών και ψάχνει αγοραστή. Για αυτό δεν μπορεί να ρίχνει λεφτά επάνω σε ένα πεθαμένο λειτουργικό όπως είναι το BlackBerry 7.

Ίσως η εταιρία αγοραστεί από την Fairfax Financial Holdings για μόλις $4.7 δισ. Με λίγα λόγια η αυτοκρατορία της έπεσε και δεν γνωρίζει ακριβώς κανένας να μας πει τι θα γίνει στη συνέχεια με αυτήν. Για αυτό μείνε συντονισμένος στο Tech Community για τις τελευταίες εξελίξεις. Μπορείς να διαβάσεις τη κάλυψή μας εδώ.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.