Η BlackBerry Εξαγόρασε Την Ανταγωνίστρια Good Technology

Η BlackBerry Εξαγόρασε Την Ανταγωνίστρια Good Technology

Η BlackBerry προχώρησε στην εξαγορά της εταιρίας Good Technology, η οποία για καιρό αποτελούσε τον ανταγωνιστή της καναδέζικης κατασκευάστριας. Η Good Technology ασχολείται με τη διαχείριση και την ασφάλεια των συσκευών, καθώς και με διάφορες πλατφόρμες, και έτσι θα μπορέσει να βοηθήσει τη BlackBerry η οποία εισέρχεται στην αγορά των Android smartphones με τρία μοντέλα.

Η ειρωνεία είναι ότι στο παρελθόν η καναδέζικη εταιρία κορόιδευε τη Good Technology ισχυρίζοντας ότι δεν προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις και ότι δεν προσφέρει εφαρμογές που ζητάνε οι χρήστες και την ασφάλεια που ζητάνε οι IΤ διαχειριστές. Μάλιστα είχε δημοσιεύσει εικόνες από την ιστοσελίδα της εταιρίας με διάφορα σχόλια, όπως η παρακάτω:

Η Good Technology το 2006 ανήκε στη Motorola Mobility και εξαγοράστηκε για να αποκτήσουν τα Motorola μια καλή εφαρμογή για emails. Το 2009 η Motorola την πούλησε και από τότε αυτή προσφέρει λύσεις για επιχειρήσεις.

Η BlackBerry συμφώνησε να δαπανήσει 425 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά για να την εξαγοράσει. Εκτιμάται ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.