Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

BlackBerry Assistant: Η Ψηφιακή Βοηθός Των BlackBerry

BlackBerry Assistant on Passport

Η BlackBerry με την ανακοίνωση του BlackBerry Assistant έγινε η τελευταία εταιρία που απέκτησε ψηφιακό βοηθό για τα κινητά της. Το Siri στο iOS είναι αυτό που έφερε την μόδα, για το Android υπάρχουν πολλά προγράμματα από εταιρίες και τρίτους προγραμματιστές, και τα Windows Phone έχουν τη Cortana.

Το BlackBerry Assistant δεν φέρνει τίποτα παραπάνω από αυτά που ήδη γνωρίζαμε στις αντίπαλες πλατφόρμες. Μπορεί να διαχειρίζεται το ημερολόγιο και τα emails του χρήστη, μπορεί να στείλει μηνύματα, έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο για αναζητήσεις και αποστολή posts στα κοινωνικά δίκτυα, ενημερώνει τον κάτοχο για τον καιρό και μπορεί να βρίσκει κοντινά μαγαζιά. Φυσικά τα πάντα με τη φωνή.

BlackBerry Assistant screenshot

Η εταιρία μας πληροφορεί πως όσο περισσότερο χρησιμοποιείται, τόσο καλύτερο γίνεται. Αυτό υπόσχεται και η Microsoft για τη Cortana. Αυτό που ξεχωρίζει πάντως, σύμφωνα πάντα με την εταιρία, είναι το πόσο καλά μας καταλαβαίνει.

Το Assistant θα γίνει διαθέσιμο στις συσκευές με BlackBerry 10.3 από το φθινόπωρο για να «διαχειρίζεσαι απλές εργασίες.»

Μοιράσου το με τους φίλους σου: