Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Αλλαγές Που Φέρνει Το BlackBerry 10.2

BlackBerry Z30 with BlackBerry 10.2

Η BlackBerry παρά τα σοβαρά οικονομικά της προβλήματα έκανε δύο ανακοινώσεις. Το BlackBerry Ζ30, και το BlackBerry 10.2, με το νέο κινητό να είναι το πρώτο smartphone που θα τρέχει το 10.2.

Η έκδοση 10.2 του BlackBerry θα κυκλοφορήσει όπως είναι φυσικό σε όλα τα υπάρχοντα κινητά με BlackBerry 10, δηλαδή τα BlackBerry Z10, BlackBerry Q10 και BlackBerry Q5. Η κυκλοφορία του BlackBerry 10.2 θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο και θα διατίθεται στα smartphones ανάλογα τον πάροχο.

Οι αλλαγές που φέρνει η νέα έκδοση του λειτουργικού, δεν είναι πολλές, αλλά καλές. Το Android Runtime αναβαθμίστηκε για την υποστήριξη Jelly Bean εφαρμογών, θα υπάρχει το «Priority» Blackberry Hub όπου θα βρίσκονται οι σημαντικότερες ειδοποιήσεις, προστέθηκαν ενεργές ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος, νέες ταπετσαρίες και μενού γρήγορων ρυθμίσεων.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: