Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

BlackBerry OS 7, Το Νέο Λογισμικό Για Τα Επερχόμενα BlackBerry

BlackBerry OS 7

Η RIM ανακοίνωσε χθες το καινούργιο λειτουργικό σύστημα για τα Βατόμουρα της. Είναι πλέον στην 7η έκδοση του και απευθύνεται μόνο για τα επερχόμενα BlackBerry της εταιρίας, ξεκινώντας με τα Bold 9900 και Bold 9930. Δηλαδή, όσο νέο και αν είναι το BlackBerry σας, θα παραμείνει στο BB OS 6.

Οι βελτιώσεις στο 7 OS ξεκινάνε με τη βελτιωμένη διαχείριση των δεδομένων και τη κατηγοριοποίηση τους σε “Επαγγελματικά” και “Προσωπικά”. Για παράδειγμα, αν θέλετε να διαγράψετε δεδομένα θα σας έχει επιλογή για το αν θα διαγράψει τα επαγγελματικά ή όχι.

Επιπλέον, ο broswer του BlackBerry OS 7 υπόσχεται περισσότερη ταχύτητα και καλύτερο scrolling χάρις νέου Javascript. Βέβαια δεν λείπει και η υποστήριξη του HTML5. Τέλος, στο BlackBerry 7 OS έχει προστεθεί το Docs To Go.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: