Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Δήλωση Της BlackBerry Σχετικά Με Το Google Play

Google Play Store on BlackBerry 10.2.1 leak

Λίγες ημέρες πριν είδαμε μερικές εικόνες που δείχνουν το κατάστημα Google Play να τρέχει στο BlackBerry 10 όμως η εταιρία σε δήλωσή της θα στεναχωρήσει τους fans της.

Σε μια δήλωσή της, η καναδέζικη εταιρία επιβεβαίωσε πως δεν έχει προγραμματισμένη υποστήριξη για το κατάστημα Google Play και πως ότι το BlackBerry App World θα παραμείνει το μέρος όπου οι χρήστες θα βρίσκουν εφαρμογές και περιεχόμενο για το BlackBerry κινητό τους.

“There is no planned support for Google Play on BlackBerry. BlackBerry World remains the primary source for trusted and curated BlackBerry applications and we continue to support open standards and open source tools so BlackBerry developers can continue to create great apps on any of the development platforms we support.” – δήλωση της BlackBerry

Αυτό είναι πραγματικά απογοητευτικό για τους χρήστες και τους ένθερμους θαυμαστές της εταιρίας. Το να έχεις το Play για λήψη Android εφαρμογών είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα και θα μπορούσε να ανεβάσει τις πωλήσεις των smartphone της εταιρίας. Το λειτουργικό κανονικά μπορεί να τρέχει τα .apk προγράμματα του Android όμως το Play ανήκει καθαρά στη Google και μόνο ο κολοσσός του διαδικτύου αποφασίζει ποια κινητά θα το διαθέτουν… και το διαθέτουν μόνο όσα τρέχουν Android…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: