Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Έρχονται Android Εφαρμογές Στο BlackBerry World

Η BlackBerry γνωρίζει το τεράστιο πρόβλημα που λέγεται ‘έλλειψη εφαρμογών’ και με ένα έξυπνο τρόπο θα το εξαλείψουν γρήγορα μέσω του BlackBerry World. Αυτό που σκέφτηκαν είναι να μεταφέρουν τις χιλιάδες εφαρμογές που είναι ανεπτυγμένες για το λειτουργικό σύστημα του Android στη πλατφόρμα τους.

Η καναδέζικη κατασκευάστρια εταιρία κινητών τηλεφώνων θα αρχίσει σύντομα να δέχεται εφαρμογές για Android στο κατάστημα εφαρμογών BlackBerry World. Αυτό θα επιτευχθεί με την αναβάθμιση του λειτουργικού στο BlackBerry OS 10.2.1 το οποίο αναμένεται να φέρει νέα χαρακτηριστικά και μια νέα κατηγορία στο BB World όπου θα εκτίθενται όλες οι Android εφαρμογές και παιχνίδια. Το Android Runtime, επίσης, αναμένεται να αναβαθμιστεί στη τελευταία έκδοση και χάρη σε αυτό οι χρήστες θα μπορούν να τρέξουν τα τελευταία Android apps.

Η BlackBerry δεν σκοπεύει να καταστρέψει τη φήμη της κυκλοφορώντας smartphone με λειτουργικό άλλης εταιρίας και έτσι θα μπορεί να χρησιμοποιεί εφαρμογές ενός λειτουργικού ανοιχτού κώδικα ώστε να επιτύχει. Θα καταφέρει όμως να κλείσει το κενό των εφαρμογών και να έχει ξανά κέρδος; Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την ανταπόκριση των προγραμματιστών σε αυτή τη κίνηση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: