Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Blocks, Ένα Smartwatch Που Το Φτιάχνεις Εσύ Όπως Το Θες

Με μέγα χορηγό την Intel

Blocks Smartwatch

Το πιο πρωτότυπο και καινοτόμο έξυπνο ρολόι ετοιμάζει η εταιρεία Blocks, η οποία ήταν υπεύθυνη για το Phonebloks που ανήκει πλέον στην Google και ονομάζεται Project Ara. Το Project Ara είναι ένα συναρμολογούμενο smartphone στο οποίο ο χρήστης μπορεί να συνδέσει ό,τι θέλει ή να αναβαθμίσει το hardware του.

Η Blocks λοιπόν δουλεύει σε ένα smartwatch το οποίο ο χρήστης θα μπορεί να προσαρμόζει ανάλογα με τις ανάγκες του. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να αλλάζει τα εξαρτήματά του ή να τοποθετήσει περισσότερα, ανάλογα πάντα τις απαιτήσεις του – για παράδειγμα μπορεί να αλλάξει το καντράν του ρολογιού και να το κάνει είτε στρογγυλό είτε τετράγωνο. Ή μπορεί να τοποθετήσει ένα block (έτσι ονομάζεται κάθε εξάρτημά του) για GPS σήμα.

Η Google είναι από τις λίγες εταιρείες που έχουν ανακοινώσει λογισμικό ειδικά για smartwatches, το Android Wear, και έχει στενές σχέσεις με την Blocks, αλλά η εταιρεία επέλεξε το Tizen OS για να είναι συμβατό με όλες τις πλατφόρμες (Android, iOS, Windows Phone).

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το Blocks και ποιο θα είναι το κόστος για το βασικό μοντέλο ή για κάθε block, αλλά μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στα παρακάτω βίντεο.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: