Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Και Canon Συνεργάζονται, Έρχονται Φακοί Canon Στα Nokia;

Nokia Lumia 1020 hands-on (3)

Η Microsoft ήρθε σε συμφωνία με τη Canon η οποία θα επιτρέψει η μία εταιρία να χρησιμοποιήσει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της άλλης. Αν και καμία από τις εταιρίες δεν θέλησε να μοιραστεί πληροφορίες για αυτή τη συμφωνία, γνωρίζουμε πως η Microsoft έχει πολλές πατέντες που αφορούν τους υπολογιστές και τη κινητή τηλεφωνία, ενώ η Canon έχει πολλές για τους φακούς και συστήματα φωτογραφίας.

Η Microsoft θα μπορέσει να επωφεληθεί από αυτή τη συνεργασία ώστε να χρησιμοποιήσει πατέντες για φακούς της Canon στα επόμενα smartphones με τη τεχνολογία PureView ώστε, για παράδειγμα ο διάδοχος του Lumia 1020, να ξεφύγει από τον ανταγωνισμό. Η Canon από την άλλη μεριά θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει κάποια από τα πράγματα που μόνο η Microsoft είχε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ώστε να κάνει τις compact κάμερες της πιο φιλικές προς τον χρήστη.

Ο Nick Psyhogeos, Γενικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Γενικός Σύμβουλος της Microsoft, δήλωσε:

Αυτός ο συνεργατικός τρόπος προσέγγισης με τη Canon μας επιτρέπει να προσφέρουμε καινοτόμες τεχνολογίες που θα ωφελήσουν τους καταναλωτές σε όλο το κόσμο. Η Microsoft πιστεύει ότι η συνεταιριστική αδειοδότηση είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την επιτάχυνση της καινοτομίας και τη μείωση των διαφορών που αφορούν σε θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: