Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[CONCEPT] Πως Θα Μπορούσε Να Είναι Το Έξυπνο Ρολόι Της Google

Google Time concept

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει η μόδα να φοράμε έξυπνα ρολόγια που θα συνδέονται με κινητά για εμφάνιση πληροφοριών, μηνυμάτων και άλλα. Πως θα ήταν αν έβγαζε και η Google κάτι τέτοιο; Αυτό σκέφτηκε ο Adrian Maciburko, ο οποίος δημιούργησε το Google Time για το οποίο κάθε Android χρήστης θα ένιωθε περήφανος. Σύμφωνα με τον Maciburko, μέσα από διάφορες χειρονομίες θα μπορείς να περιηγηθείς στο λειτουργικό σύστημα, να σου εμφανίζει τον καιρό, ειδοποιήσεις από το Google Plus, πληροφορίες για διάφορα μέρη και ακόμα να κάνεις φωνητική αναζήτηση για κάτι που θες. Μάλιστα δημιούργησε και ένα σύντομο βίντεο και διάφορες εικόνες που δημοσίευσε εδώ για το πως θα μπορούσε να είναι.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=8o-HzzhsyRY&w=640&h=360]

Προσωπικά θέλω η Google να δουλεύει επάνω σε ένα τέτοιο όμορφο και έξυπνο προϊόν, και εάν όχι θα μπορούσαν να προσλάβουν τον A. Maciburko το συντομότερο δυνατόν. Θα το αγοράζετε εάν κυκλοφορούσε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: