Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Cortana Κυκλοφόρησε Στο iOS Για Λίγους

Η Microsoft κυκλοφόρησε τη beta έκδοση της ψηφιακής βοηθού Cortana για τους χρήστες του iPhone. Δυστυχώς οι μόνοι που μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή είναι όσοι είχαν γραφτεί στο πρόγραμμα της Microsoft για δοκιμαστές (και μόνο όσοι μένουν σε Η.Π.Α. και Κίνα), οπότε η Cortana για iOS δοκιμάζεται μόνο από μια μικρή ομάδα χρηστών. Όσοι γραφτήκατε θα πρέπει να σας έχει έρθει ένα email που σας πληροφορεί για πως να κατεβάσετε το app.

Η αμερικάνικη εταιρία πλέον προσφέρει τη ψηφιακή βοηθό της σε κάθε μεγάλη πλατφόρμα (iOS, Android, Windows Phone και Windows) έτσι ώστε σχεδόν κάθε χρήστης σύγχρονου smartphone και PC να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει. Μπορεί να μην έχει κέρδος από την ίδια τη βοηθό, αφού είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή, όμως μέσω αυτής προσπαθεί να φέρει νέους χρήστες στο οικοσύστημα της για να αποκτήσει κέρδος μέσω άλλων υπηρεσιών της (όπως το Office 365 και το OneDrive).

Μόλις η Cortana γίνει διαθέσιμη στο App Store για όλους θα σας ενημερώσουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: