Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft: Η Cortana Έρχεται Σε Android Και iOS

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η ψηφιακή βοηθός Cortana των Windows έρχεται και στις πλατφόρμες Android και iOS. Η Microsoft ουσιαστικά είναι η πρώτη μεγάλη εταιρία που θα κυκλοφορήσει τη ψηφιακή της βοηθό σε άλλη πλατφόρμα, δείχνοντας ότι έχει αλλάξει χαρακτήρα και δεν φοβάται να κυκλοφορεί το λογισμικό της σε αντίπαλα λειτουργικά συστήματα.

Η Cortana θα είναι σε θέση να λέει τον καιρό, να απαντά ό,τι τη ρωτήσουν, να κρατάει σημειώσεις και να υπενθυμίζει στον χρήστη για διάφορα πράγματα που πρέπει να κάνει. Παρόλα αυτά θα έχει περιορισμούς, όπως για παράδειγμα δεν θα μπορεί να ανοίγει εφαρμογές ή να ανοίγει αυτόματα ακούγοντας τη φράση-κλειδί ‘Hey, Cortana’, επειδή στα Windows θα υπάρχει η ‘πλήρη’ έκδοση.

Ο απώτερος σκοπός της Microsoft είναι να στρέψει τον κόσμο σε αυτήν και τις υπηρεσίες της, αφού όπως είναι απολύτως λογικό βασίζεται στις υπηρεσίες της και γίνεται συγχρονισμός των ρυθμίσεων και της λίστας με τα πράγματα που πρέπει να κάνει ο χρήστης με κάθε συσκευή που ενσωματώνει τη Cortana.

Η ψηφιακή βοηθός θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφαρμογή Phone Companion των Windows 10 για υπολογιστές μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να βρουν εύκολα τις εφαρμογές της Microsoft για Windows Mobile, Android και iOS και να συγχρονίσουν επίσης τα αρχεία τους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: