Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Cosmote: Ο ΟΤΕ Παρουσίασε Το Νέο λογότυπο

Περίπου ένα μήνα πριν, εδώ στο Tech Community είχαμε αποκαλύψει το νέο λογότυπο της Cosmote, και τελικά η διαρροή επιβεβαιώθηκε. Ο ΟΤΕ σε εκδήλωση Τύπου που πραγματοποίησε ανακοίνωσε το λογότυπο καθώς και κάποια άλλα πράγματα που αφορούν τις υπηρεσίες του.

Όσον αφορά το νέο λογότυπο, είναι σύγχρονο, και δείχνει ένα κύκλο ο οποίος χωρίζεται σε δύο τμήματα, το αριστερό στα χρώματα της Cosmote (πράσινο) και το δεξί στα χρώματα του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (μπλε). Κάτω από αυτόν αναγράφεται «COSMOTE» με πράσινο και μπλε χρώμα για το κάθε brand.

Περνώντας στις νέες υπηρεσίες του ΟΤΕ, ανακοινώθηκε πως τον Οκτώβριο θα διατεθεί το OTE TV Hybrid, μια υπηρεσία η οποία θα προσφέρει στους συνδρομητές τα οφέλη του δορυφορικού πακέτου και τα on-demand πλεονεκτήματα του OTE TV για ευρυζωνικές συνδέσεις χρησιμοποιώντας έναν ειδικό αποκωδικοποιητή. Μέχρι στιγμής υπάρχουν περίπου 375.000 συνδρομητές του OTE TV και αυτός ο αριθμός, σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ, αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά στο μέλλον χάρη στη σύναψη συμφωνιών για τη μετάδοση νέων αθλητικών διοργανώσεων, όπως του UEFA Champions League.

Επίσης, ο στόχος του Οργανισμού είναι να εκσυγχρονίσει το δίκτυο του σε All IP μέχρι το 2018, ενώ παράλληλα θα εξελίσσει το ακραίο δίκτυο με οδηγό ένα ενιαίο πλάνο Σταθερής-Κινητής που βασίζεται στο VDSL/Vectoring και το LTE. Τέλος, οι τεχνικοί της εταιρίας θα συνεχίσουν την ανάπτυξη των δικτύων 4G και 4G+ για κάλυψη σε περισσότερες περιοχές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: