Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Crucial Μας Δείχνει Πως Κατασκευάζει SSD Δίσκους

Crucial SSD

Οι δίσκοι στερεάς κατάστασης, δηλαδή Solid State Drives στα Αγγλικά ή αλλιώς SSD, συνεχώς μπαίνουν σε ολοένα και περισσότερους υπολογιστές, κυρίως φορητούς. Πως είναι όμως φτιαγμένοι; Η Crucial που είναι από τις κορυφαίες κατασκευάστριες SSD δίσκων στο κόσμο δημοσίευσε ένα βίντεο από το εργοστάσιό της στη Κίνα παρουσιάζοντας τη διαδικασία κατασκευής. Όπως μπορούμε να δούμε δεν είναι κάτι εύκολο, και σίγουρα δεν θέλει λίγη ώρα για να ολοκληρωθεί και η κατασκευή και η δοκιμή ώστε να παρέχει στο τελικό χρήστη το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αντιθέτως, πρέπει να γίνουν πολύ προσεχτικές κινήσεις και περνάνε από πολλά στάδια μέχρι την ολοκλήρωση του προϊόντος. Ακολουθεί το βίντεο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: