Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Οι Εφαρμογές Της Microsoft Τώρα Και Στο Cyanogen OS

Cyanogen OS

Η Microsoft τον τελευταίο καιρό προσπαθήσει να διαδώσει τις εφαρμογές της για το Android και τώρα ανακοίνωσε ότι θα τις εγκαθιστά και στο Cyanogen OS. Η εταιρία πριν από λίγες εβδομάδες είχε κάνει επίσημο ότι και οι ναυαρχίδες της Samsung θα πωλούνται με κάποιες εφαρμογές της προ-εγκατεστημένες.

Πλέον όσα κινητά πωλούνται με Cyanogen OS θα διαθέτουν διάφορα apps των Αμερικάνων, όπως τα Skype, Bing, OneDrive, OneNote, Outlook και Microsoft Office. Μάλιστα, μερικά apps θα έχουν native υποστήριξη στο Cyanogen. Η Microsoft με αυτό το τρόπο θέλει ο κόσμος να μάθει τις υπηρεσίες της σε μια απώτερη προσπάθεια να νικήσει τη Google και το Android.

Όσοι χρησιμοποιούν τη custom ROM CyanogenMod στη συσκευή τους δεν θα πρέπει να ανησυχούν, μιας και σε αυτές τις ROM δεν θα εγκαθίστανται επιπλέον προγράμματα. Ο CEO της Cyanogen, Kirt McMaster, δήλωσε:

«Άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα της Cyanogen και δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft για να φέραν εις πέρας τις εργασίες τους στις φορητές συσκευές τους. Αυτή η συνεργασία θα μας δώσει τη δυνατότητα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε ενσωματωμένες τις υπηρεσίες αυτές στους χρήστες φορητών συσκευών.»

Με τη σειρά της, η Peggy Johnson, αντιπρόεδρος της Microsoft, ανακοίνωσε:

«Φιλοδοξούμε να καταστήσουμε τα εργαλεία μας προσβάσιμα σε όλο τον κόσμο και να τους βοηθήσουμε να τα χρησιμοποιούν σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Αυτή η συνεργασία αποτελεί ακόμη ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε παγκόσμιου βεληνεκούς υπηρεσίες παραγωγικότητας και επικοινωνίας για το Windows OS, και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι χρήστες του Cyanogen OS θα μπορούν πολύ σύντομα να έχουν πρόσβαση σε αυτές στο ίδιο επίπεδο.»

Μοιράσου το με τους φίλους σου: