Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Cyanogen Επαναδιορίζεται Και Αποκτά Νέο Λογότυπο

Το 2013 οι δημιουργοί της ROM CyanogenMod ιδρύσαν την εταιρία Cyanogen και τώρα, δύο χρόνια μετά, επαναπροσδιορίζουν τον εαυτό τους. Η εταιρία απέκτησε ένα νέο site, αφαίρεσε τις αναφορές στο Android (έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι δικό της λογισμικό) και πλέον έχει ένα νέο λογότυπο που δίνει “μια αίσθηση κίνησης και έμφυτης ενέργειας.”

Η Cyanogen έκλεισε και μια τεράστια συμφωνία με την Qualcomm χάρη στην οποία το λογισμικό της θα βρίσκεται εγκατεστημένο σε περισσότερες συσκευές. Η εταιρία έχει αρχίσει να δουλεύει επάνω στο λογισμικό για τα Snapdragon 200, 400 και 600 chipsets και έτσι το Cyanogen OS θα εγκαθίσταται σε συσκευές που χρησιμοποιούν αυτά τα chipsets για το πρόγραμμα Qualcomm Reference Design.

Η εταιρία που θέλει να ‘πάρει το Android από τη Google’ πλέον ονομάζει Cyanogen OS το λειτουργικό της σύστημα για τα προϊόντα που κυκλοφορούν με αυτό προ-εγκατεστημένο και έχει επίσης τη πασίγνωστη ROM CyanogenMod την οποία μπορεί ο κόσμος να την εγκαταστήσει στη δική του συσκευή ‘ανεπίσημα.’

Μοιράσου το με τους φίλους σου: