Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google Photos: Ακόμα Και Αν Διαγραφεί, Συνεχίζεται Το Back-up Φωτογραφιών

Google Photos Android app

Φαίνεται ότι το Google Photos θα συνεχίσει να ανεβάζει τις φωτογραφίες και τα βίντεο του χρήστη ακόμα και αν αυτός διαγράψει την εφαρμογή από το Android κινητό του. Ο David Arnott, ένας συντάκτης της Nashville Business Journalist, ανακάλυψε πρώτος το ‘πρόβλημα’ και δεν άργησε να μαθευτεί σε όλο το κόσμο.

Ο κ. Arnott είχε εγκαταστήσει την εφαρμογή και αργότερα την απεγκατέστησε. Πρόσφατα όμως αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά την εφαρμογή/υπηρεσία. Έτσι την κατέβασε, συνδέθηκε και έκπληκτος είδε ότι οι λήξεις του όλο αυτό το καιρό ανέβαιναν στους servers της Google χωρίς να το γνωρίζει. Μόλις έγινε αυτό γνωστό, δοκίμασαν και άλλοι την εφαρμογή και διαπίστωσαν το ίδιο.

Ο λόγος για αυτό το ‘πρόβλημα’ είναι απλός: η Google έχει ενσωματώσει τις ρυθμίσεις της εφαρμογής στην εφαρμογή συστήματος ‘Google Settings.’ Κατά συνέπεια αν ο χρήστης διαγράψει το Google Photos, στη πραγματικότητα οι ρυθμίσεις του θα παραμείνουν, και έτσι το κινητό θα συνεχίσει να ανεβάζει τις φωτογραφίες χωρίς να ενημερώσει τον χρήστη. Με άλλα λόγια, το Photos απλά δείχνει και διαχειρίζεται τις φωτογραφίες που έχουν ανεβεί στην υπηρεσία (ή βρίσκονται τοπικά στο κινητό).

Η Google ενημερώνει ότι η εφαρμογή έτσι έχει σχεδιαστεί να δουλεύει και ότι δεν αποτελεί κάποιο πρόβλημα που πρέπει να λύσουν. Οι χρήστες για να απενεργοποιήσουν το αυτόματο back-up θα πρέπει να ανοίξουν το app ‘Google Settings,’ να πατήσουν στην επιλογή ‘Google Photos Backup’ και εκεί να πατήσουν στο μεγάλο κουμπί που λέει ‘On.’

Μοιράσου το με τους φίλους σου: