Η Dell Παρουσίασε Τα Νέα Alienware 15 Και Alienware 17

Η Dell Παρουσίασε Τα Νέα Alienware 15 Και Alienware 17

Η Dell ανακοίνωσε το εντυπωσιακό XPS 13, αλλά δεν ξέχασε τους gamers και ανακοίνωσε επίσης τα νέα Alienware 15 και Alienware 17. Τα νέα laptops έρχονται μαζί με το Gaming Amplifier το οποίο είναι ένα κουτί με τροφοδοτικό στο οποίο ο χρήστης μπορεί να βάλει όποια κάρτα γραφικών θέλει (Nvidia ή AMD) και να τη χρησιμοποιήσει στο laptop. Το κόστος του κουτιού ανέρχεται στα $299 – μια υψηλή τιμή δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποια GPU μέσα.

Τα Alienware 15 και Alienware 17 διαθέτουν οθόνες 15,6 ιντσών και 17,3 ιντσών αντίστοιχα. Διαθέτουν full HD ανάλυση, 5ης γενιάς επεξεργαστές Core της Intel (Broadwell), GeForce GTX 980m της Nvidia κάρτα γραφικών και υποστηρίζουν 16GB RAM. Φυσικά τρέχουν τη τελευταία έκδοση των Windows και το 15-άρι μοντέλο μπορεί να συνδεθεί σε monitor ανάλυσης 4K.

Τα νέα Alienware επειδή κατασκευάζονται με αλουμίνιο και ανθρακονήματα είναι κατά 20% ελαφρύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ με αρχικές τιμές $1199 για το 15-άρι και $1499 για το μεγαλύτερο.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.