Dell Inspiron 11 3000: Ένα 2-Σε-1 Laptop Στα $449

Dell Inspiron 11 3000: Ένα 2-Σε-1 Laptop Στα $449

Dell Inspiron 11 3000

Η Dell ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου 2-σε-1 υβριδικού Windows laptop Dell Inspiron 11 3000 που υπόσχεται να προσφέρει ευελιξία, παραγωγικότητα και ψυχαγωγία στους κατόχους του.

Ο Dell Inspiron 11 στη σειρά 3000 ανήκει στη κατηγορία υπολογιστών που δημιούργησε η Lenovo με τη σειρά Yoga, οι οποίοι ενσωματώνουν ένα πληκτρολόγιο με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών για να μετατρέπονται σε tablets ή άλλες μορφές για προβολή ταινιών.

Ο υπολογιστής της Dell διαθέτει 11 ιντσών IPS οθόνη αφής (10 σημειών) με ανάλυση 1366 x 768 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή της Intel (με επιλογές από Intel Pentium έως και 4ης γενιάς Intel Core i3), 500GB δίσκο, 4GB μνήμη RAM και μπαταρία με αυτονομία 8 ώρες και 18 λεπτά (3-κελιών 43 WHr).

Inspiron 11 3000 Series 2-in-1 Touch Notebook

To Dell Inspiron 11 2-in-1 σειρά 3000 είναι διαθέσιμο από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης. Η Dell προσφέρει εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη (αναλόγως την περιοχή). Η τιμή του ξεκινάει από τα $449.

[showhide type=”pressrelease”]

Αθήνα, 24 Ιουλίου 2014 – Η Dell παρουσιάζει σήμερα το νέο σύστημα 2-in-1, Dell Inspiron 11 Σειρά 3000, ένα προϊόν σχεδιασμένo για να προσφέρει ευελιξία, παραγωγικότητα και προσωπική ψυχαγωγία, που επιτρέπει σε οικογένειες, μαθητές και επαγγελματίες να εργαστούν όταν χρειάζεται και να διασκεδάσουν όταν το επιθυμούν.

Dell Inspiron 11, σειρά 3000 με σχεδίαση 2-in-1: Υποδειγματική ευελιξία, εξαιρετική ποιότητα

Οι καταναλωτές που αναζητούν τα καλύτερα χαρακτηριστικά τόσο από τον κόσμο των tablets, όσο και από τον κόσμο των laptop, θα βρουν τον ιδανικό συνδυασμό στο νέο μοντέλο Dell Inspiron 11 σειρά 3000 2-in-1. Ο νέος φορητός της Dell προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να μεταπηδήσουν από την επιλογή του κόσμου της αφής σε αυτόν της πληκτρολόγησης, μέσα σε μια στιγμή. Το νέο Inspiron 11 διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό που επιτρέπει την περιστροφή σε 360 μοίρες μεταξύ διαμορφώσεων laptop, tent και tablet. Μια ποικιλία σεναρίων, από την άνετη πληκτρολόγηση ενός εγγράφου στο συμβατικό πληκτρολόγιο μέχρι το ξεφύλλισμα ενός ηλεκτρονικού βιβλίου σε μορφή tablet, είναι ιδιαίτερα απολαυστικά με την touch οθόνη με τεχνολογία πολλαπλής αφής capacitive touch 10 σημείων. Οι νεότεροι επεξεργαστές Intel παρέχουν υψηλή απόδοση για άμεση απόκριση για να υποστηρίξουν δυνατότητες εργασιών, περιήγησης στο δίκτυο ή web chatting με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας.

• Το νέο σύστημα Inspiron 11 3000 2-in-1 παρέχει επιλογές ανάμεσα στην ισχύ των τετραπύρηνων επεξεργαστών Intel Pentium και των 4ης γενιάς Intel Core i3 που βοηθούν να επεκταθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και 500 GB αποθηκευτικού χώρου, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν μαζί τους τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τη μουσική τους, όπου κι αν πάνε. Το χαμηλό βάρος και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έως 8 ώρες και 18 λεπτά, κάνουν μια μέρα στην πόλη πιο εύκολη και παραγωγική. Όταν φθάνει η ώρα της μετάβασης στην ψυχαγωγία, η οθόνη με σχεδίαση edge-to-edge και η ευρεία γωνία θέασης αποτελούν ιδανικά χαρακτηριστικά για παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών ή ταινιών σε κατάσταση tablet ή tent. Η τεχνολογία Waves MAXXAudio ολοκληρώνει την καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας προσφέροντας εξαιρετικά ρεαλιστική ηχητική απόδοση.

2 Χρόνια εγγύηση Dell Next Business Day & τεχνική υποστήριξη Dell
Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας περιλαμβάνοντας σε όλα τα προϊόντα της εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη* εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.

*H διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή.

Διαθεσιμότητα
• To νέο σύστημα Dell Inspiron 11 2-in-1 σειρά 3000 είναι διαθέσιμo από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης και το ευρύ δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση www.dell.gr.

[/showhide]

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.