Βίντεο Επίδειξης Των Λειτουργιών Του Windows Phone 8.1 Blue

Βίντεο Επίδειξης Των Λειτουργιών Του Windows Phone 8.1 Blue

Windows Phone 8.1 Blue demo

Άρχισαν οι μαζικές διαρροές του επερχόμενου Windows Phone 8.1 Blue το οποίο αναμένεται να σώσει τους χρήστες με κέντρο ειδοποιήσεων και άλλα πολύ χρήσιμα πράγματα.

Η διαρροή έγινε από τον @qxerro, ο οποίος αναφέρει στο Twitter ότι το Nokia Pro Cam που έχει πολλές λειτουργίες για την κάμερα ότι θα γίνει η προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας για το λειτουργικό (δηλαδή το Nokia Pro Cam θα μεταφερθεί σε όλα τα Windows Phone), όπως και το Glance που θα υπάρχει και σε όλα τα Windows Phone (εμφανίζεται η ώρα και οι βασικές ειδοποιήσεις όταν το κινητό είναι κλειδωμένο στο κάτω αριστερό μέρος αντί για να απενεργοποιείται η οθόνη, καταναλώνοντας λίγη μπαταρία). Επιπλέον ο ίδιος αποκαλύπτει πως το Nokia Lumia 520 δεν θα πάρει το GDR3 λόγω προβλήματος στο hardware.

Το βίντεο αποκαλύπτει ότι αν σύρεις μια ειδοποίηση προς τα κάτω ‘ξεδιπλώνεται’ και μπορείς να την διαβάσεις ολόκληρη, στη λίστα με τις εφαρμογές, οι εφαρμογές έχουν χωριστεί σε κατηγορίες για αυτές που χρησιμοποιείς περισσότερο και αυτές πιο σπάνια, ενώ αν είσαι στην αρχική οθόνη και σύρεις προς τα δεξιά εμφανίζεται για πρώτη φορά ένας πίνακας με τον οποίο μπορείς να δημοσιεύσεις σε κοινωνικά δίκτυα, να αλλάξεις το θέμα του κινητού, να κλείσεις το WiFi και να ‘πειράξεις’ άλλες βασικές ρυθμίσεις! Πολύ χρήσιμο. Πάνω-πάνω σε αυτό το πίνακα είναι το όνομα του ιδιοκτήτη βάσει του λογαριασμού του, και δίπλα στο όνομα είναι η φωτογραφία.

Και μιας και εξηγήσαμε τις νέες δυνατότητες, μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο:

Πέρα από το βίντεο, έχουμε και πληροφορίες για τις αλλαγές στις δυνατότητες των κουμπιών, και έτσι ο χρήστης μπορεί να κάνει τα παρακάτω:

  • Παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού Start: φέρνει το Cortana στη θέση του TellMe

  • Διπλό πάτημα του Start κουμπιού: “What is going on area?!” (δεν ξέρουμε ακόμα τι ακριβώς είναι αυτό)

  • Διπλό πάτημα του κουμπιού Πίσω: τερματίζει την εφαρμογή

     

Αρκετά χρήσιμες οι νέες δυνατότητες, ε;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.