Η Dropbox Εξαγόρασε Τις Loom Και Hackpad Για Διαχείριση Φωτογραφιών Και Εγγράφων

Η Dropbox Εξαγόρασε Τις Loom Και Hackpad Για Διαχείριση Φωτογραφιών Και Εγγράφων

Η Dropbox ανακοίνωσε την εξαγορά των δύο εταιριών Loom και Hackpad ώστε να βελτιώσει τις υπηρεσίες και τα προγράμματά της.

Η Loom παρέχει και αυτή cloud υπηρεσίες αλλά αποκλειστικά για φωτογραφίες. Με την εφαρμογή της συγκεντρώνει και συγχρονίζει τις φωτογραφίες του χρήστη -ανεξαρτήτως την κάμερα που έχουν τραβηχθεί- οργανώνοντας τες χρονολογικά. Κάτι παρόμοιο κάνει και το νέο Dropbox Carousel που ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρία για φορητές συσκευές, οπότε η εταιρία θα σταματήσει την υπηρεσία της Loom και θα προσπαθήσει να πείσει τους τωρινούς χρήστες της να στραφούν στις δικές της προτάσεις. Οι τωρινές χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες τους μέχρι τις 16 Μαΐου και από τότε θα μπορούν ή να μεταβούν στο Dropbox και να μεταφέρουν εκεί τις φωτογραφίες ή να κατεβάσουν τις φωτογραφίες για να μην τις χάσουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Η Hackpad από την άλλη μεριά προσφέρει υπηρεσία για έγγραφα και οι χρήστες θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε αυτή. Με το πρόγραμμα της Hackpad πολλαπλοί χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν το ίδιο έγγραφο ταυτόχρονα.

Πληροφορίες για το πόσο πλήρωσε η Dropbox στις δύο εταιρίες δεν έγιναν γνωστές.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.