Η Dropbox Τερματίζει Τα Mailbox Και Carousel

Η Dropbox Τερματίζει Τα Mailbox Και Carousel

Η Dropbox ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει την εφαρμογή του Mailbox, ενός email client που είχε εξαγοράσει τον Μάρτιο του 2013, και του Carousel, μιας εφαρμογής για προβολή φωτογραφιών. Η εταιρία αναφέρει ότι πήρε αυτή την απόφαση για να επικεντρωθεί στην κύρια εφαρμογή της υπηρεσίας Dropbox και στα εργαλεία για συνεργασία, όπως το Paper που λάνσαρε πρόσφατα.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Dropbox αναφέρει σε δημοσίευση:

«The Carousel and Mailbox teams have built products that are loved by many people and their work will continue to have an impact. We’ll be taking key features from Carousel back to the place where your photos live — in the Dropbox app. We’ll also be using what we’ve learned from Mailbox to build new ways to communicate and collaborate on Dropbox.»

Η λειτουργία του Mailbox θα τερματιστεί στις 26 Φεβρουαρίου, ενώ του Carousel στις 31 Μαρτίου. Η εταιρία από τις αρχές του νέου έτους θα προσφέρει ένα εργαλείο στους χρήστες για να κατεβάσουν τις φωτογραφίες και να εξάγουν τα άλμπουμ. Αργότερα, χαρακτηριστικά του Carousel θα ενσωματωθούν στη κύρια εφαρμογή του Dropbox.

‘Άτυπα’ η εταιρία είχε σταματήσει να υποστηρίζει τις δύο εφαρμογές εδώ και μήνες. Για παράδειγμα, η σελίδα του Carousel στο Facebook είχε να ενημερωθεί από το καλοκαίρι, και η εφαρμογή Mailbox δεν είχε ενημερωθεί εδώ και μήνες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.