Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η ΕΕ Ψηφίζει Υπέρ Του Διαχωρισμού Της Google

Google HQ

384 ευρωβουλευτές στο σύνολο ψήφισαν υπέρ του διαχωρισμού της Google έτσι ώστε να διασφαλιστούν τα επίπεδα του ανταγωνισμού στη ψηφιακή αγορά. Η έρευνα από την ΕΕ ξεκίνησε το 2010 όταν ανταγωνιστές της Google την κατηγόρησαν ότι προωθούσε τις δικές της υπηρεσίες. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους αντιπάλους της αν αναλογιστούμε πως η μηχανή αναζήτησης των Αμερικάνων χρησιμοποιείται από το 90% των χρηστών που κάνουν αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Η απόφαση για τον διαχωρισμό της Google δεν θα πρέπει να τρομάζει καθόλου την εταιρία καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει τη ‘δύναμη’ για να προχωρήσει στην διάσπασή της. Παρόλα αυτά, με την απόφαση αυτή τα κράτη-μέλη της ΕΕ μπορούν τώρα να προχωρήσουν στην διάσπαση της Google και αντίστοιχων υπηρεσιών αν το κρίνουν απαραίτητο.

Μέχρι στιγμής η εταιρία δεν έχει δηλώσει δημόσια τι πρόκειται να κάνει, όμως εφόσον δεν είναι κάποια δεσμευτική απόφαση ή κάποιο κράτος δεν προβεί στην απαίτηση για τον διαχωρισμό της, δεν προβλέπουμε να γίνεται κάτι.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: