Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

evasi0n7: Το Jailbreak Για Το iOS 7 Είναι Εδώ

iOS 7 evasi0n7 Jailbreak

Η ομάδα evad3rs τα κατάφερε ξανά και έκανε το untethered jailbreak διαθέσιμο για iOS 7 κυκλοφορώντας το εργαλείο evasi0n7!

Για να χρησιμοποιήσεις το evasi0n7 της evad3rs θα πρέπει να έχεις υπολογιστή με Windows ή Mac OS X λειτουργικό, iPhone, iPod ή iPad με iOS από 7.0 έως 7.0.4 και λίγο χρόνο για να αφιερώσεις σε αυτή τη διαδικασία. Όπως σε όλα τα jailbreak, χάνεται η εγγύηση και ότι πάθει η συσκευή ευθύνεται ο χρήστης και μόνο αυτός. Οι κίνδυνοι ως συνήθως είναι αρκετοί και επιπλέον πρέπει να αναφέρουμε πως το Cydia ακόμα δεν είναι πλήρες συμβατό με το iOS 7 και έτσι αν πειραματίζεσαι συνεχώς με tweaks και άλλα ίσως στο επόμενο reboot να κολλήσει η συσκευή όταν δείχνει το λογότυπο της Apple.

Αναλυτικές οδηγίες για το πως να το κατεβάσεις και πως να το κάνεις μπορείς να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα, εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: