[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Νέες Πληροφορίες Και Εικόνες Των MLS SuperSmart TV

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Νέες Πληροφορίες Και Εικόνες Των MLS SuperSmart TV

Η MLS σύντομα θα κυκλοφορήσει τις MLS SuperSmart TV, τις πρώτες της τηλεοράσεις, και παρότι η εταιρία ακόμα δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για αυτές, έχουμε νέες πληροφορίες από μια αξιόπιστη πηγή μας.

Όπως ξέρουμε από προηγούμενη διαρροή μας, οι MLS SuperSmart TV θα κυκλοφορήσουν σε τρία μεγέθη, στις 32-, 42- και 49-ίντσες, θα τρέχουν Android και θα υποστηρίζουν τη ψηφιακή βοηθό MAIC. Η μικρότερη θα έχει ανάλυση HD, ενώ οι δύο μεγαλύτερες full HD ανάλυση και θα υποστηρίζουν 3D περιεχόμενο.

Τώρα, έχουμε νέες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία τους. Καταρχάς, τρέχουν το Android 4.2, ενσωματώνουν έναν διπύρηνο επεξεργαστή MSTAR χρονισμένο στα 1.5GHz και έχουν 1.5GB μνήμη RAM. Θα εφοδιάζονται με δύο τηλεχειριστήρια, ένα ‘συμβατικό’ και ένα ‘smart’ το οποίο θα χρησιμοποιείται για τη MAIC. Με τη MAIC μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την «MLS TV», να αλλάξουμε κανάλι λέγοντας το όνομά του, να κάνουμε zapping, να ενεργοποιήσουμε/απενεργοποιήσουμε τον ήχο και το WiFi, να ψάχνουμε στο Google για ταινίες ή μουσική, να κάνουμε μετάφραση από αγγλικά σε ελληνικά (και το αντίστροφο) και να ανοίγουμε εφαρμογές.

Το κόστος αγοράς για το μοντέλο των 32-ιντσών θα ανέρχεται στα €599, των 42-ιντσών στα €999 και των 49-ιντσών στα €1199. Στη συσκευασία θα υπάρχουν τα δύο τηλεχειριστήρια, μπαταρίες, οδηγίες χρήσης, βάση στήριξης και επιτοίχια βάση στήριξης. Στις δύο μεγαλύτερες τηλεοράσεις θα υπάρχουν επίσης ένα ζευγάρι 3D γυαλιά, γυαλιά SyncView, βάση από γυαλί και μια κάμερα. Δεν ξέρουμε για τη ποιότητα των τηλεοράσεων, αλλά τα περιφερειακά φαίνονται πολύ φτηνιάρικα και αυτό είναι απαράδεκτο για τόσο ακριβές τηλεοράσεις.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.