[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] MLS SuperSmart TV: Οι Πρώτες Εικόνες, Τα Χαρακτηριστικά Και Οι Τιμές

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] MLS SuperSmart TV: Οι Πρώτες Εικόνες, Τα Χαρακτηριστικά Και Οι Τιμές

Πριν από λίγες ημέρες η MLS ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει τις πρώτες της τηλεοράσεις που αποκαλεί MLS SuperSmart TV. Η εταιρία δεν φρόντισε να μας ενημερώσει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, δεν μας έδωσε εικόνες για να τις δούμε καλύτερα και φυσικά δεν έδωσε στην δημοσιότητα τις τιμές τους. Ευτυχώς, μια αξιόπιστη πηγή μας κατάφερε να βρει αυτές τις πληροφορίες και τις μοιράστηκε μαζί μας.

Όπως μαθαίνουμε, οι τηλεοράσεις MLS SuperSmart TV θα κυκλοφορήσουν σε τρία μεγέθη: 32-, 42- και 49-ίντσες. Και τα τρία μοντέλα τρέχουν Android, έχουν LED οθόνες, IPS panel και ρυθμό ανανέωσης 100 Hz. Η 32-ιντσών τηλεόραση έχει ανάλυση HD και εξοπλίζεται με τρεις θύρες HDMI, ενώ οι δύο μεγαλύτερες έχουν ανάλυση full HD, τέσσερις θύρες HDMI και υποστηρίζουν 3D περιεχόμενο (Passive 3D). Να σημειώσουμε ότι διαθέτουν το Play Store και τη ψηφιακή βοηθό MAIC της MLS για φωνητικό έλεγχο.

Σε άλλα χαρακτηριστικά, έχουμε συνδέσεις Analog Audio, CI+ Slot, Component Video, Composite Video, Digital Audio Coaxial, Ethernet, USB και ακουστικών, και υποστήριξη των DLNA και MHL.

Η MLS SuperSmart TV 32″ θα κυκλοφορήσει σε μαύρο χρώμα με κόστος €599 και οι 42″ και 49″ σε ασημί χρώμα με τιμές €999 και €1.199 αντίστοιχα! Όλες αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

MLS SuperSmart TV 32″

MLS SuperSmart TV 42″

MLS SuperSmart TV 49″

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.