Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

F8000 LED TV: Η Νέα Τετραπύρηνη Τηλεόραση Της Samsung

Samsung F8000

Όπως ξέρουμε η Samsung ανακοινώνει κατά καιρούς δυνατές συσκευές κυρίως στην αγορά των smartphones και tablets. Τώρα ήρθε η σειρά και στις τηλεοράσεις! Στην έκθεση CES ανακοίνωσε την τετραπύρηνη F8000 LED TV σε 46, 55, 60 και 75 ίντσες και θα είναι διαθέσιμη τον Μάρτιο. Με την τεχνολογία Micro Dimming, η F8000 υπόσχεται καλύτερο μαύρο, αντιθέσεις και καλύτερες αποδόσεις σε τρισδιάστατη αναπαραγωγή περιεχομένου. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής βοηθάει στην γρήγορη εναλλαγή των εφαρμογών, και η κάμερα των 2 megapixel την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων. Και για τέλος, με την F8000 μπορείς να μιλήσεις μαζί της σε 5 γλώσσες για αρχή και να την ρωτήσεις για το πρόγραμμα. Η τιμή της δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: