Εφαρμογή Υγείας Εξαγόρασε Η Facebook

Εφαρμογή Υγείας Εξαγόρασε Η Facebook

Η ομάδα πίσω από το Moves, ένα app για καταγραφή της φυσικής κατάστασης για iOS και Android, θα συμπεριληφθεί στο ανθρώπινο δυναμικό της Facebook. Για όσους δεν γνωρίζετε το Moves, είναι μια εφαρμογή που καταγράφει τα βήματά μας, πόσες θερμίδες κάψαμε, πόσα μέτρα τρέξαμε, πότε και πόσο. Οι χρήστες της ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια.

Η εταιρία σε δημοσίευσή της δηλώνει:

«Από τότε που λανσάραμε το Moves, έχουμε επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός απλού και ‘καθαρού’ ημερολογίου δραστηριοτήτων που εκατομμύρια άνθρωποι έχουν απολαύσει χρησιμοποιώντας το. Τώρα ενωνόμαστε με τη ταλαντούχα ομάδα του Facebook για να δουλέψουμε επάνω στο χτίσιμο και τη βελτίωση το προϊόντων και των υπηρεσιών τους με μια κοινή αποστολή για την υποστήριξη απλών, αποτελεσματικών εργαλείων για περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους.»

Όμως μην περιμένετε να δούμε σύντομα το Facebook να καταγράφει και την υγεία μας μέσω των εφαρμογών του για κινητά. Η ομάδα μας καθησυχάζει πως η εφαρμογή Moves θα παραμείνει ανεξάρτητη και κανένα στοιχείο δεν θα μοιραστεί με την αμερικάνικη εταιρία. Ενδιαφέρον έχει αν τελικά το Facebook θα εισέλθει στο μέλλον πιο βαθιά στη ζωή μας μέσω εφαρμογών σαν το Moves.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.