Το Facebook Για Κινητά Αποκτά Νέες Δυνατότητες Και Διαφημίσεις

Το Facebook Για Κινητά Αποκτά Νέες Δυνατότητες Και Διαφημίσεις

Η Facebook κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών F8 2014 ανακοίνωσε νέα χρήσιμα χαρακτηριστικά που θα ενσωματωθούν στην εφαρμογή της. Τα χαρακτηριστικά σχετίζονται με τις εφαρμογές τρίτων προγραμματιστών που απαιτούν την είσοδο στο Facebook για προβολή των στοιχείων του χρήστη και νέα διαφημιστική πλατφόρμα.

  • Anonymous Login: Πλέον όταν μια εφαρμογή ζητάει «σύνδεση μέσω Facebook» για να δει τα στοιχεία μπορούμε να πατήσουμε το κουμπί για ανώνυμη σύνδεση για να μην τα μοιραστούμε και να χρησιμοποίησουμε την εφαρμογή κανονικά.
  • Ανανεωμένο Facebook Login: Αν επιθυμούμε να μοιραστούμε τα στοιχεία μας με μια εφαρμογή μπορούμε να ελέγξουμε ποια θα «δει» η εφαρμογή (πχ μπορούμε να απαγορεύσουμε την ημερομηνία γέννησης).
  • Ανανεωμένος Πίνακας Ελέγχου: Με τη τρίτη έκδοση του Πίνακα μπορούμε να δούμε ποιες εφαρμογές έχουν συνδεθεί με το λογαριασμό μας και σε ποιες έχουμε πατήσει ανώνυμη σύνδεση. Φυσικά, μπορούμε να τις διαγράψουμε.
  • Audience Network: Αυτή είναι η νέα πλατφόρμα διαφημίσεων της εταιρίας για κινητά αφού είδε πως το 60% του κέρδους της έρχεται από τα κινητά.

Οι παραπάνω αλλαγές θα κάνουν από εβδομάδες μέχρι μήνες για να εφαρμοστούν οριστικά.


Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.