Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Έρχεται Το Facebook at Work Για Τις Επιχειρήσεις

Facebook

Κατά καιρούς διαρρέουν πληροφορίες για διάφορα project που δουλεύει το Facebook, και τώρα ήρθε η σειρά για ένα καινούργιο με την ονομασία Facebook at Work. Αυτό είναι ένα πραγματικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις.

Η Finacial Times έλαβε πληροφορίες από μία άγνωστη ανώνυμη πηγή οι οποίες θέλουν την ομάδα του Facebook να εργάζεται επάνω στη δημιουργία ενός ξεχωριστού κοινωνικού δικτύου για τον επαγγελματικό τομέα. Η εμφάνιση και οι λειτουργίες του θα είναι παρόμοια με του Facebook όπως ξέρουμε τώρα, αλλά θα περιλαμβάνει και εργαλεία για την ομαδική συνεργασία των εργαζομένων.

Το Facebook at Work (ή FB@Work) δεν θα περιλαμβάνει πληροφορίες από τους προσωπικούς λογαριασμούς των χρηστών, και ουσιαστικά θα είναι μία πλατφόρμα για τη καλύτερη επικοινωνία, συνεργασία και εσωτερική ενημέρωση των εργαζομένων των επιχειρήσεων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εργαζόμενοι στο Facebook δοκιμάζουν ήδη τη νέα πλατφόρμα αλλά ακόμα τίποτα είναι επίσημο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: