Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέα Δυνατότητα Επεξεργασίας Δημοσιεύσεων Στο Facebook

Facebook Edit Posts

Τη δυνατότητα να επεξεργάζεσαι τις δημοσιεύσεις σου έκανε εφικτή η ομάδα της Facebook. Πλέον αν έχεις κάνει ένα ορθογραφικό λάθος δεν χρειάζεται να διαγράφεις την δημοσίευση, απλά πατάς στην επεξεργασία του post και το διορθώνεις έτσι.

Η επεξεργασία γίνεται με την επιλογή που εμφανίστηκε στο μενού όπου έχεις πρόσβαση με το βελάκι στο πάνω δεξί μέρος κάθε δημοσίευσης. Μόλις πατήσεις Επεξεργασία/Edit κάνεις όσες αλλαγές θέλεις και μόλις πατήσεις ολοκλήρωση γίνεται η αλλαγή. Όπως και στα τροποποιημένα σχόλια, υπάρχει η δυνατότητα οι άλλοι να βλέπουν τις αλλαγές που έκανες στο post ώστε να ξέρουν τι έγραφε αρχικά και να μην υπάρχουν θέματα.

Η προσθήκη αυτή είναι διαθέσιμη ήδη, ενώ θα ενημερωθούν και οι εφαρμογές του κοινωνικού δικτύου για iPhone και Android ώστε ο χρήστης να κάνει τροποποιήσεις και από το κινητό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: