Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Facebook Hello, Κυκλοφόρησε Η Έξυπνη Εφαρμογή Τηλεφώνου

Αμέτρητες τηλεφωνικές κλήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά, ωστόσο καμία μεγάλη εταιρία -Google, Apple, Microsoft- δεν προσπαθεί να βελτιώσει την εφαρμογή τηλεφώνου στο λειτουργικό της. Εδώ είναι που έρχεται η Facebook με το νέο app Facebook Hello για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη.

Εγκαθιστώντας το Facebook Hello στο Android smartphone σου αποκτάς ένα νέο dialer app το οποίο είναι ικανό να αναγνωρίσει ποιο άτομο καλεί και να το εμφανίσει όταν εκείνο καλεί (ακόμα και αν δεν είναι φίλος), εμφανίζει τις τελευταίες πληροφορίες που έχει μοιραστεί στο Facebook μια επαφή, επιτρέπει το μπλοκάρισμα ενός αριθμού και δείχνει πόσοι ακόμα το έχουν κάνει block, και υπάρχει ακόμη τρόπος αναζήτησης ατόμων και καταστημάτων. Αν μια επαφή χρησιμοποιεί το Facebook Messenger τότε μπορεί να γίνει δωρεάν κλήση μέσω του Messenger, ενώ αν η επαφή που καλεί έχει γενέθλια τότε το εμφανίζει στην οθόνη εισερχόμενης κλήσης.

Η νέα εφαρμογή δημιουργήθηκε από την ομάδα Creative Labs της εταιρίας αλλά οι χρήστες δηλώνουν στο Google Play Store πως υπάρχουν αρκετά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν. Μπορείτε να κατεβάσετε το Facebook Hello δωρεάν από το Play Store αν μένετε στις ΗΠΑ, ενώ όσοι δεν μένετε εκεί μπορείτε να την εγκαταστήσετε ‘ανεπίσημα’ κατεβάζοντας το εκτελέσιμο αρχείο και εγκαθιστώντας το χειροκίνητα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: