Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Facebook Lite: Η Νέα Εφαρμογή Με Μέγεθος Μόλις 252KB

Η Facebook πάντα έδειχνε ενδιαφέρον για τις περιοχές με κακής ποιότητας internet συνδέσεις, και τώρα κυκλοφόρησε μια ξεχωριστή εφαρμογή που θα βοηθήσει τους κατοίκους αυτών των περιοχών να μπουν στο Facebook: τη Facebook Lite. Μιας και αυτοί οι άνθρωποι συνήθως δεν κυκλοφορούν με iPhone, η εφαρμογή κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Android σε επιλεγμένες χώρες, έχει μέγεθος μόλις 252 kilobytes και έχει σχεδιαστεί για να δουλεύει σε περιοχές με κάλυψη 2G δικτύου.

Η εφαρμογή έχει τις ίδιες λειτουργίες με την κανονική εφαρμογή του Facebook και έχει γίνει διαθέσιμη στο Play Store των Μπαγκλαντές, Νεπάλ, Νιγηρία, Νότια Αφρική, Σουδάν, Σρι Λάνκα, Βιετνάμ και Ζιμπάμπουε. Παρόλα αυτά, μιλάμε για το Android, οπότε η εφαρμογή ‘διέρρευσε’ και μπορείτε να την κατεβάσετε (από εδώ) και να την εγκαταστήσετε εσείς. Η Facebook αργότερα θα εξετάσει και το ενδεχόμενο για παγκόσμια κυκλοφορία της εφαρμογής στο Play.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: